In de naam van Allah, de Meest Barmhartige, de Meest Genadevolle.

Er is geen macht, noch kracht dan die van Allah.

.

Hey jij!

Welkom bij MJC-online!!

MJC is hier om JOU te helpen.

Het kan zijn dat je ergens mee zit en graag je verhaal kwijt wil, een luisterend oor doet vaak wonderen. Je mag altijd het contactformulier invullen om je verhaal te delen, alle informatie wordt vertrouwelijk in behandeling genomen.

Het kan zijn dat je hulp nodig hebt, dit kan in vele vormen over verschillende onderwerpen zijn. Bijvoorbeeld vakken/opleidingskeuze, maar ook relatievraagstukken, of hulp bij examentraining of het schrijven van een sollicitatiebrief. Alles wat je als jongere tegenkomt in je leven heeft voor moslims een Islamitische invalshoek, omdat je motivatie uit de Islam voortkomt. We willen als moslims immers de Tevredenheid van Allah(SWT) over onze daden. 

Maar wist je dat er ook tips en aanbevelingen zijn in de Islam? En dat deze sterk overeenkomen met moderne psychologische theoriën over gelukkig zijn, productiviteit en succes? Ook de klassieke psychologische theorieën geven veel inzichten over hoe dit te bereiken in ons leven.

MJC-online combineert Westerse Psychologie, met Islamitische Visie en stimuleert jongeren om kracht en hulp te vinden in de Islam.

Ik hoop dat de informatie op deze blog je op weg kan helpen en misschien ook kan inspireren. Als je een coach nodig hebt die je kan helpen om iets aan jezelf of aan je situatie te veranderen, dan kan je met me in gesprek.


Moge Allah(SWT) je sabr (geduld) geven en de weg voor je gemakkelijk maken. En je succes schenken in deze wereld en het hiernamaals. Ameen.


Talent
Heb je een hobby of een interesse waar jij goed in bent (of goed in wil worden), dan moet dat gedeeld worden met anderen. Schrijf een gedicht, een artikel, maak een fotoreportage, breng verslag uit van een evenement, knutsel of maak een filmpje.
Zolang de inhoud niet in strijd is met de Islam, wil ik het graag via deze pagina delen.

Wil je niet persé je kunsten vertonen, maar je verhaal kwijt. Dan mag dit natuurlijk ook (als je het wil anoniem).

Voor jou:
Talenten moeten benut worden en vaardigheden moeten geoefend worden. Om beter ergens in te worden, moet je het doen. Wat hier geboden wordt is een laagdrempelige platform om dit te doen en het te laten zien aan mensen die buiten je eigen netwerk zitten.
Heel vaak is het een opluchting als je je eigen verhaal, je ervaringen en hoe je met dingen bent omgegaan, kwijt kunt. Om dit over te brengen moet je toch nadenken over welke woorden je kiest en of het duidelijk is wat je vertelt. Stiekem oefen je daarmee ook een vaardigheid, je schrijfvaardigheid - twee vliegen in één klap dus.

Voor anderen:
Inspiratie. Inspiratie. Inspiratie!
Behalve dat het leuk kan zijn voor een ander, kan jouw stuk ook tot nieuwe ideeën of inzichten leiden en het is heel mooi als dat gebeurt.

Neem dus even contact op, of stuur het op naar moslimjongerencoach@gmail.comSalaam,
Naila


ps. Omdat deze site er helemaal voor JOU is, mag je me natuurlijk laten weten wat je ervan vindt en wat je er nog mist en/of anders zou willen. Tnx!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

..De Mark Quotes..

...Aan het laden...Even geduld a.u.b.